• Din professionelle IT partner

  Vi stræber efter at levere en fremragende service i form af kvalitet i arbejdet, rettidig levering og professionel adfærd.

  KontaktTlf: 7022 4212
 • Hvordan kan vi hjælpe?

  vores konsulenter altid parate til at tage en praktisk og professionel tilgang til alle projekter og gøre en indsats for at holde dine systemer produktive, velsmurte og funktionelle og til så lave omkostninger som muligt.

  KontaktTlf 7022 4212

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi stræber efter at levere en fremragende service i form af kvalitet i arbejdet, rettidig levering og professionel adfærd.

Løsninger

Hos aimIt tager vi udgangspunkt i din situation og dine behov. For os handler det om, at få indsigt i og forstå de forskellige udfordringer, som din forretning og organisation står overfor.

Videndeling giver taletid, kommunikation i øjenhøjde giver ørenlyd og løsninger giver indflydelse. Vi arbejder målrettet på, at have den rigtige viden og de rigtige kompetencer i vores organisation i tæt samarbejde med vores partnere.

Konsulenter

De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke interne ressourcer til at varetage alle IT-udfordringer på ekspert niveau.

Derfor er vores konsulenter altid parate til at tage en praktisk og professionel tilgang til alle projekter og gøre en indsats for at holde dine systemer produktive, velsmurte og funktionelle og til så lave omkostninger som muligt.

Web shop

Hos aimIT kan du også handle online. Vi disponerer over mere end 100.000 varenumre og vi sørger for, at du modtager leverancen til aftalt tid i både ind- og udland. Vi leverer fra dag til dag eller samme dag, hvis du måtte have behov for det.

Leder du efter en vare, du ikke kan finde på vores web shop eller er du i tvivl om, hvilken komponent du skal bruge, så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

Vores primære partnere

Alle vores partnere giver os væsentlig støtte og ekspertise. Vi ville ikke være her uden dem. Hvis du brænder for informations teknologi og imødegår både de lokale og globale udfordringer og gerne vil arbejde sammen, sponsorere os, dele vores fremtid, eller blive involveret så tøv ikke med at kontakte os!

Vi har nogle primære partnere, som vist i oversigten til højre. Af øvrige partnere kan vi nævne: Cisco, Aerohive, Eaton, Juniper, VMware, Axis, Motorola, Adobe, Fastpass m.fl.

Hvem er vi og hvad gør vi??

aimIT er en dedikeret samarbejdspartner bestående af dygtige og engagerede medarbejdere med mange års brancheerfaring og vi arbejder hele tiden på at have den rigtige viden og de rigtige kompetencer.

Vi kan tilbyde vores konsulent ydelser på flere niveauer, da vi kan bruges til ad hoc opgaver, som trusted advisor eller som virksomhedens outsourcede it afdeling.

Vi leverer IT løsninger fra udvalgte producenter. Udover at understøtte dine daglige IT-indkøb har vi særlig fokus på sikkerhedsprodukter, server/storage, videoovervågning samt trådløs kommunikation.

 • Vores vision

  aimIT vil være det firma, der objektivt foreslår den rigtige løsning til opgaven – hver gang. Vi vil skabe en arbejdsplads med trivsel i højsædet for såvel kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og ikke mindst vores miljø.

 • Vores mission

  Vores mission er at opnå ekstraordinære fordele for vores kunder gennem et helt professionelt netværk af såvel interne, som eksterne specialister inden for vores forretningsområder. Vi fokuserer på at levere mere end, hvad der kræves eller forventes.

 • Vores Partnere

  Alle vores partnere giver os væsentlig støtte og ekspertise. Vi ville ikke være her uden dem. Hvis du brænder for informations teknologi og imødegår både de lokale og globale udfordringer og gerne vil arbejde sammen, sponsorere os, dele vores fremtid, eller blive involveret så tøv ikke med at kontakte os!.

Vælg personlig stil med Lenovo og Microsoft

Flere it-brugere i dag er mobile og mange forskellige arbejdsopgaver stiller høje krav til computerens funktionalitet, performance og design. Det er nu muligt at vælge ud fra dit personlige behov. Find en brugervenlig, pålidelig bærbar computer med fremragende bruger support blandt Lenovo’s nye 2 i 1 mobile enheder. Alle maskiner leveres med nyeste operativ system Windows 10, hvor du bl.a. opnår følgende fordele

– Højere sikkerhed
– Hurtigere opstart
– Samme system på alle enheder
– Den bedste startmenu

Læs mere om de 3 serier nedenfor eller kontakt os for at høre mere om Windows 10 eller Lenovo bærbare løsninger – så guider vi dig frem til den løsning, som vil være rigtig for dig.

Hvad siger vores kunder…

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.