IT Projektledelse

Ressource allokering indenfor IT-projekter bliver stadig mere kompliceret og mindre forudsigelig for virksomheder, der skal reagere hurtigt på et konkurrence orienteret marked og skiftende forretningskrav. Hos aimIT har vi erfaring med styring af mindre og simple såvel som meget store og komplicerede projekter med mange leverandører og interessenter både nationalt og internationalt. Vi har erfaringen både som kundens (den modtagende part) og leverandørens (den afleverende part) projektleder og rådgiver. Det giver os en dyb forståelse og bred profil i projektsamarbejdet.

Vi begår os vel på alle niveauer i en organisation og taler/skriver et klart og tydeligt sprog. Med udgangspunkt i kundes ønske løser vi opgaven og vores mål med at reducere omkostningerne, øge ydeevnen og maksimere effektiviteten i kundens organisation.

Uden den rette tilgang til både korte og længere IT-projekter, er det let at miste overblikket. Lad aimIT hjælpe… vi gør en dyd ud af at optræde troværdigt og loyalt. Det skaber tillid og lange relationer.

IT Rådgivning

Vi har dyb kendskab til en lang række teknologier indenfor bl.a. OS, databaser, ERP/CRM/Økonomistyring, udviklingssprog, integration, IT-infrastruktur, IT sikkerhed, komplekse web-løsninger med dyb integration til andre systemer, mobile enheder m.m.

Vores store kendskab til alle typer af teknologier og vores store netværk af specialister gør, at vi altid kan levere en kvalificeret rådgivning og kan styre projekter igennem uanset valg af teknologier.

Vi kan samtidig fungere som sparringspartner og rådgiver, så vores kunder kan få sin egen leverandør- og produktuafhængige rådgivning i projektet.

IT Drift

Flere virksomheder vælger i dag at prioritere deres tid og energi på firmaets kerneforretning. Det har længe været kendt, at IT er et afgørende parameter for at din forretning fungerer bedst muligt. Fra aimIT’s driftscenter tilbyder vi, at drive dine servere, back-up eller udvalgte applikationer i fuldt redundant miljø.

Vi har et team af specialister, der dagligt driver vores kunders IT installationer og som overvåger og sikrer, at hardware og programmer er opdateret og yder optimalt.

Vi har i vores datacenter mulighed for at skalere ressourcer op og ned efter dine behov. Ingen opgave er for stor eller lille, kontakt os for at høre om dine muligheder og få en fast pris for hele eller dele af din installation.

Kontakt os, hvis du ønsker en snak om f.eks. Serverdrift, Remote back-up, Hosted Exchange ( eller mail ), Hosted applikationer mv.

IT Installation

Vi løser dagligt opgaver, hvor vi, sammen med kunden, er med fra starten af design over implementering til endelig test af ny installationen. Vi hjælper kunden fra start til slut og kører ikke, før alt virker.

Hvis du i dagligdagen oplever it udfordringer, kan du også benytte dig af vores konsulenter til ad-hoc opgaver. Vi hjælper kunder på deres lokation, over telefonen eller via remote opkobling. Opgaverne er alt fra brugersupport, netværk, pc, printere til servernedbrud.

Udvalgte installations opgaver:

Servere, Netværk, Wifi, Printere, Pc´er, Software, Sikkerhedsprodukter, Telefoni.